Avtalen er i boks. Hedda Grip Vikse i Sjøfartsdirektoratet, Petter Losnegård i YesMan AS, Kristin Davidsen og John-Kristian Vatnem i Sjøfartsdirektoratet. Foto: Sjofartsdirektoratet
Avtalen er i boks. Hedda Grip Vikse i Sjøfartsdirektoratet, Petter Losnegård i YesMan AS, Kristin Davidsen og John-Kristian Vatnem i Sjøfartsdirektoratet. Foto: Sjofartsdirektoratet

Fikk «Yes» fra Sjøfartsdirektoratet

Sjøfartsdirektoratet har inngått en rammeavtale på inntil fire år med YesMan AS. – Vi er veldig glade for en slik kontrakt, sier tysværbuen Petter Losnegård i YesMan.

Avtalen omfatter teknisk og praktisk bistand forbindelse med direktoratets arrangementer, møter og konferanser. Sjøfartsdirektoratet har en rekke arrangementer i løpet av året og YesMan AS skal bistå med lyd, lys, bilde, prosjektledelse, produksjonsavvikling og rådgivning i forhold til innhold og gjennomføring.

– Vi har jobbet mye med Sjøfartsdirektoratet de siste årene og vi er veldig glade for å få bli tildelt en slik kontrakt som gir oss god og viktig forutsigbarhet, sier daglig leder i YesMan AS Petter Losnegård. Sjøfartsdirektoratet er en spennende og utfordrende kunde som ønsker å utvikle arrangementene sine ytterligere og det gleder vi oss til å være med på sammen med dyktige ansatte i direktoratet.

Første arrangement som omfattes av avtalen er Sjøsikkerhetskonferansen som arrangeres i Scandic Maritim 26. og 27. september.