Sander Hettervik og Jonas Wergeland hadde god kontroll på Kevin Krygåd i kveldens kamp. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Sander Hettervik scoret to ganger mot Tasta. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Sterke prestasjoner i middels kamp

Det ble på mange måter et bonuspoeng for Skjold da kampen mot FKH2 endte 1-1. Svært godt forsvarsspill gjorde susen mot litt slappe FKH-rekrutter. Men Skjold trenger mer poeng.

Etter en jevnspilt 1. omgang hvor Skjold hadde de største sjansene, og FKH2 ville ha straffe, sto det 0-0.
– Jeg var på ballen først men tok kanskje med meg han der spissen (Kevin Krygård) i fallet. Straffe ville vært fryktelig strengt, sier Skjold-keeper Jomar Skrunes.
Det var lite som tydet på målfest etter 45 minutter.
– Jeg synes vi har god kontroll på de og slipper ikke til mye. Forsvaret og keeper fungerte godt sammen i dag. Men like etter pause så det svart ut, sier Jonas Wergeland, som leverte en ny sterk kamp som midtstopper for Skjold.

0-1
Grunnen til at det gikk i svart var at Dialo Agano alt for lett fikk sendt gjestene i ledelsen.
– Vi måtte opp og fram, men det var ikke lett. Heldigvis hadde vi styrke nok til å flytte spillet fremover akkurat nok til at vi fikk et par dødballer. En av dem landet hos meg. Det var mye folk mellom ballen og mål, så jeg måtte vente litt. Men den satt gitt, gliser Wergeland.
Og uavgjort sto seg helt ut.
– Vi tar dette som en bonus, men det er bare ett poeng. Vi trenger mer og på lørdag venter Kopervik borte. Det blir ikke lett det heller. Mye var bra i dag og som nevnt her, så er jeg godt fornøyd med hvordan vi løste det defensivt. I tillegg jobber de fremover i banen slik at vi får pusterom. Godkjent, men vi hadde lett byttet dette poengene mot de tre vi burde fått mot Hundvåg, sier trener Tor Martin Hegrenes.
Kampen mellom de to lagene ble en stillingskrig hvor gjestene hadde ballen klart mest, men en god Jomar Skrunes og en treffsikker Jonas Wergeland reddet mye av kvelden og total oppfatningen av kampen for Skjold.

Mer om kampen og spillerbørs i avisen på torsdag.

Kevin Krygård og Mats Steinsland hadde sine dueller i kveldens kamp.

Aleksander Gundersen, Vegard Steinsland og Mats Steinsland i aksjon mot FKH2.

Morten Bådsvik spilte en god kamp mot FKH 2.

Marco Passera og Dialo Agano i aksjon i Grinde.

Kampfakta

Skjold 1 (0)
FKH 2 1 (0)
4. div. avd 2
Grinde stadion
0-1 Dialo Agano (49)
1-1 Jonas Wergeland (60)
Dommer: André Birkeland, Djerv 1919
Tilskuere: 100