Mona Tvedt og Sara Haugan Helland.
Mona Tvedt og Sara Haugan Helland i fra kampen mellom Djerv 1919/Nord og Falkeid i vår. I går scoret Falkeid-spilleren på nytt. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

Djervane yppet seg, men FIL slo tilbake

Djerv 1919 tok ledelsen 1-0 etter ett minutt. Da tente Falkeid-damene på alle pluggene, og ga seg ikke før det sto 3-1- til Tysvær-laget.

Av Olav Askeland

Falkeid tok turen til Haugesund for å møte Djerv 1919/Nord. Det startet verst mulig med 1-0 til hjemmelaget etter ett minutt. Etter dette førte Falkeid kampen, men Djerv’s trener Sjur Jarle Hauge giret opp spillerne på sidelinjen, og Djerv jobbet godt. 1-1 scoret Malene Sørenes etter 37 minutter da hun rundet keeper, og satte ballen i mål. Det sto seg til pause. Falkeid førte spillet mot et ungt Djerv-lag.
Etter 65 minutter slo Hannah Telle en fin corner til Solveig Egge, som med venstrefoten lobbet ballen over alle og i mål. 1-2 til Falkeid, men da slappet Falkeid litt av og Djerv tok over.
Etter 85 minutter kontret Falkeid, og dagens beste spiller Solveig Egge førte oppover, slo Lene Telle igjennom, som igjen slo 45 grader ut til Sara Haugan Helland og 1-3. Knallbra spill.
Tre velfortjente poeng, og nå venter EIK hjemme søndag.
Falkeid er nummer sju på tabellen med 19 poeng, Egersunds er nummer to med 33.