Målscorerne Bernt Ronny Hartvigsen  og Johan Tysvær.
Johan Tysvær er klar for spill i Stegaberg.

Ny tøff kamp for Stegaberg

Stegaberg fikk en liten opptur mot Nord. Torsdag venter en ny tøff kamp mot Rubbestadneset.

I morgen torsdag spiles Stegaberg- Rubbestadneset kl 19.00 på grasbanen på Frakkagjerd.

– «Rubb» har startet høstsesongen med to seiere mot Nord og Vard2. To sterke prestasjoner for laget som er på nedre halvdel med oss. Vi ønsker å gjenskape mye av det som ble vist mot Nord. Mot Nord var det aggressivitet, glede, alle var påskrudd samtidig og vi skapte mange store sjanse. Gjør vi det mot Rubbestadneset så vinner vi. Nytt tilskudd i troppen er Johan Tysvær. Han har meldt overgang fra Falkeid. I en ikke altfor stor tropp så passet det strålende at Johan ønsket en overgang til oss. Mulig vi klarer å hente inn en spiller til før overgangsvinduet stenger (ja det stemmer at det er overgangsvindu i 5 div!!), dette avgjøres i helga eller starten på neste uke, sier Stegaberg-trener Dag Frode Tønnesen.

Han har disse spillerne klare til kamp:
Dag Frode Tønnesen
Christoffer Kydland
Kenneth Kristiansen
Sigbjørn Tysvær
Are Søderlund
Ole Johannes Stople
Nicholas Charalambous
Harald Samuelsen
Espen Tørresdal
Jan Reidar Tjøsvoll
Kjetil Bjørkheim
Morten Mæland
Thor Andre Ingebrigtsen
Johan Tysvær
Thomas Stølsvik
Fredrik Svendsen