Unggutten Even Bakken (th) gjorde Ein god figur i midtforsvaret, Kaptein Stian Helgeland øyner håp i den svarte tunellen tross stortap.
Unggutten Even Bakken (th) gjorde Ein god figur i midtforsvaret, Kaptein Stian Helgeland øyner håp i den svarte tunellen tross stortap. Foto: Asbjørn Bakken

Alltid et lys i tunellen

Det var fortjent at Sauda vant denne kampen, det er det ingen tvil om, men den første og den siste halvtimen av kampen viser at det bor mye i Falkeid laget. Det sier Asbjørn Bakken etter at Falkeid tapte 0-6 mot topplaget.

Seriekamp 6. Divisjon
Falkeid-Sauda 0-6 (0-4)
Troppene torsdag

Av Asbjørn Bakken
Da var de fullt på høyde mot et av topplaga. Ballen gikk bra, og det ble skapt sjanser av kjappe angripere. Og i forsvar var de strukturert, og spilte til tider solid i disse to periodene.

Men så er det det med å holde konsentrasjonen oppe. Den glapp dessverre mange ganger i midtperioden. Tullete balltap i overgangsfasen, gav mye rom og Falkeid ble hardt straffet når Sauda utnyttet dette til fulle. Ikkje bare ein gang, men mange.

Kjedelig å tape fotballkamper, men det finnes altså lys i tunellen. Og mange gode fotballspillere tross alt. Men det er tungt når resultatene uteblir og det blir mye stang ut.