Samarbeidsutvalget samlet:
Bak fra venstre – Gro Anita Vierdal, Olav Askeland, Bente Herland, Jon Erlend Stokkan, Odd Gunnar Fjellheim. Foran fra venstre - Cornelis Brouwer, Bjarne Vierdal, Asbjørn Bakken. 
Ikke tilstede: Helga Borgen
Samarbeidsutvalget samlet:

Neste år står fotballdamene samlet

Stegaberg og Skjold har hatt stor suksess med samarbeid på damesiden i fotball. Neste år blir også Falkeid med. dermed får vi et samlet Tysvær mot «røkla» i 3. divisjon.

Samarbeidsutvalget i de tre klubbene har sendt ut følgende pressemelding:
– Vi kan i dag 30.08.18 med glede informere om at fra 2019 sesongen vil også Falkeid være med i samarbeids prosjektet som Skjold/Stegaberg startet opp før 2018 sesongen for Jr. dame og damelag. Falkeid har de siste åra vist flere gode resultater på Jr/dame siden og spiller i år i 3.div.Rogaland. Skjold/Stegaberg sine samarbeidslag har denne sesongen så langt imponert alle i sin første sesong både på Jr.laget og damelaget i 4.div.
Ønsket til alle våre tre moderklubber er at en gjennom dette samarbeidet skal få ett stabilt juniorlag og ett stabilt dame seniorlag i Tysvær i fremtiden. Klubbene vil jobbe for at det er ett naturlig steg/mål for alle yngre jente spillere i klubbene å spille for jr/damelaget!
Dette tror vi vil styrke jente/dame fotballen både i Tysvær og forhåpentlig også på Haugalandet.
Håper dette også motiverer jenter til å fortsette med fotball lengst mulig.
Me gleder oss veldig over at dette nå er en realitet, etter å ha hatt samtaler rundt et mulig samarbeid nå i sommer.

Navn på samarbeidslaget vil bli – Falkeid/Skjold/Stegaberg
Damelaget vil spille i 3.div og vi vil også stille med Jr.lag