Jan Reidar Tjøsvold og Stegaberg skal til byen og spille i kveld. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Jan Reidar Tjøsvold scoret for Stegaberg i kveld. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

Sterkt av Stegaberg

Stegaberg og Vard 2 spilte uavgjort 3-3 i kveldens kamp i 5. divisjon.

– De hadde ballen mye, men vi fikk utallig med overgangsmuligheter. I første omgang var nok Vard det beste laget og ledet 1-0, men vi hadde mer enn nok sjanser til å score. Det gjorde vi etter pause og snudde til 2-1. Så ble det 2-2, før vi tok ledelsen 3-2 kvarteret før slutt. Men bare minuttet etterpå utnyttet de en kommunikasjonsfeil i forsvaret vårt og det endte 3-3. Kjempeinnsats av hele laget og vi har virkelig tatt steg denne høsten. det var sikkert fair nok med uavgjort, men selv om Vard hadde ballen klart mest, var det vi som skapte mest i 2. omgang, og kunne gjerne fått med oss alle tre poengene, sier Stegaberg-trener Dag Frode Tønnesen.
Jan Reidar Tjøsvold, Kenneth Kristiansen og Are Søderlund scoret målene for Stegaberg