Kristian Kildemann og HHK møter sterke Kristiansand på søndag. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Kristian Kildemann og HHK vant over SIF. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Spent før seriepremieren

Haugaland viste tidvis mye bra mot Viking i cupen. Mange hadde møtt fram i Steinsvik Arena og viste at de vil ha håndball i storhallen. Nå venter Kristiansand.

– Vi i HHK er veldig spente på sesongstarten. I treningskampene har det spillemessig gått riktig vei, men vi har møtt veldig tøffe motstandere. Vi ser nå frem til en veldig spennende og tøff kamp på søndag. Kristiansand er et veldig bra lag og har med blant annet forsterket laget med vår egen Jon Robertsen. Jeg ser på Kristiansand som favoritter i vår pulje, som forøvrig er kalt den vanskeligste 2. divisjon-puljen på mange år, sier trener Kristian Kildemann.
Dansken vet han har mye å jobbe med for å etablere HHK som et topplag, men ser at det er tegn på at steg er tatt.
– Vi er som mange vet et «nytt» lag, som mangler de siste relasjoner, for å komme helt opp, på det høyeste nivå, som jeg vet vi kan nå. Men vi vil gjøre alt for at vinne kampen, og kan vi fortsette på vårt beste spillemessige nivå, og legge litt på litt til, så blir det en super kamp, som vi gleder oss til, sier dansken.

Langt over 100 møtte opp til cupkampen en sen fredagskveld. Nå er kampstart i Steinsvik Arena søndag klokken 14.00.
Og en liten hilsen på dansk sier hvor mye publikum betyr for laget.
– «Håber på god opbakning igen», avslutter Kristian Kildemann.