Skjold-keeper Jomar Skrunes var en av banens beste da Skjold og Rosseland spilte 0-0. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg
Skjold-keeper Jomar Skrunes er klar for Djerv 1919. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

0-0 for Skjold mot Rosseland

Lagene hadde en omgang hver, men ingen klarte å avgjøre kampen mellom Skjold og Rosseland.

– Det ble en ny uavgjort kamp, som ligner en del på de kampene vi har hatt i høst. Altså er vi solide defensivt, men klarer ikke å score. Rosseland har de største sjansene før pause, mens vi skaper mest i 2. omgang, og kunne avgjort kampen det siste kvarteret. Vi tar med oss poenget, og jobber videre, sier Skjold-trener Tor Martin Hegrenes.
Jonas Wergeland har sendt oss følgende rapport fra den vanskelige bortekampen:
– Det var en ganske åpen kamp der Rosseland har en del store sjanser de ikke setter, mye takket være en god Jomar (Skrunes). I andreomgang tar vi mer tak i ballen og sliter Rosseland ut, og vi får noen farlige sjanser, bla. en god redning av Rosseland-keeper når Sander Hettervik kommer gjennom forsvaret deres. Daniel Aaras svidde også en hod mulighet midtveis i andre omgang. Alt i alt er ett poeng til hvert lag ganske fair, selv om Rosseland kanskje hadde flere store sjanser enn oss. Vi manglet dessverre Berge Ohm denne kampen også, som er en viktig offensiv spiller for oss. Vi sier oss glade for ett poeng, men vi trenger trepoengere – helst fort. Ellers blir det vanskelig å komme oss unna nedrykksstriden, Sier Wergeland.

Hilberg Nemeth gjorde comeback for Skjold men måtte hinke av banen med en lyskestrekk etter bare 18 minutter,