Olli-Pekka Korpimäki ble toppscorer for hjemmelaget med sju scoringer. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg
Olli-Pekka Korpimäki ble toppscorer for hjemmelaget med sju scoringer. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

HHK yppet seg, og fikk svi for det

Kristiansand hadde full kontroll og ledet 15-11 over HHK til pause. Så yppet HHK seg og ledet 19-18. Det fikk de svi for.

Det var ingen tvil om at gjestene fra Sørlandet hadde noen ekstra gir å by på. For da HHK med Olli-Pekka Korpimäki i spissen yppet seg og tok ledelsen 19-18 i andre omgang, kunne en registere ni Kristiansand-scoringer på rappen.
– Det ble for mange feilpasninger etter en svært god periode. I starten av 2. omgang scoret vel knapt nok KIF, sier håndballekspert Ole Bugge-Jensen, som styrte live sendingen på nett.
– Vi gikk til pause fire mål bak. Startet 2. omgang bra å utlignet 4-målsledelse deres tidlig til 19-18. Hadde denna kampen i våres egne hender, men fem kjappe baller som vi kaster vekk/tekniske feil, gjør at vi igjen havner fire mål bak, sier kantspiller Anders Nordbø Dalen.
– Hvordan var stemningen etter en slik opp- og nedtur?
– Det er aldri kjekt å tape, men vi tar med oss det positive, spilte veldig bra til tider og dette er et lag som ønsker å rykka rett opp igjen. Og vi var fullt på høyde me de, sier Nordbø Dalen.

Olli-Pekka Korpimäki ble toppscorer for hjemmelaget med sju scoringer i kampen som endte med 23-28. Kristiansand blir av mange vurdert som et av de beste lagene i serien.

Neste helg spiller HHK dobbeltkamp borte mot ØIF Arendal Elite 2 og ØIF Arendal.
Mål HHK: Olli Pekka Korpimäki 7, Henrik Våge 5, Stian Røkke Øvrebø 3, Ian Seistrup 3, August Vodder Allenberg 3, Mads Møllenberg 1, Kris Eriksen Olsen 1