Tina Aarøy sikret seg en 2.plass i høyde med 1,35m. Foto: Karianne Aarøy

Stegaberg stilte med 20 utøvere i siste runde

Det 4. og siste stevne i Haugesund Sparebank Cup ble avviklet på Haugesund Friidrettsstadion. Stegaberg IL Friidrett stilte opp med 20 utøvere i alderen 7 – 13 år, og markerte seg nok en gang på resultattabellen.

Av jentene i klassen J13 ble det ikke uventet en 1. plass til Hedda Opsøen på 600m med tiden 1,52,48. Dette er noen sekund over hennes beste tid på denne distansen, men holdt med god margin til 2.plass vinneren i dette løpet som kom inn ca 12 sekund etter.

Tina Aarøy sikret seg en 2.plass i høyde med 1,35m.

Også guttene i klasse G13 gjorde det bra. Andre N. Amdal sikret seg en 1. plass i spyd med 22,43m, 2. plass på 600m med tiden 2,08,83, 4. plass 60m med tiden 10,06, og en 4.plass i lengde med 3,79m.

Jørgen Nordbø tok en 3.plass i lengde med 3,14m, og en 4-plass på 60m med tiden 10,74.

Rekrutter og utøvere opptil 10 år rangeres ikke i denne cupen, men premieres for deltakelse.