Sander Hettervik og Jonas Wergeland hadde god kontroll på Kevin Krygåd i kveldens kamp. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Sander Hettervik scoret to ganger mot Tasta. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Semifinalistene er klare

Skjold skal spille semifinale i OBOS-cupen etter solide 5-2 over Tasta. Madla 3, Austrått og Sokndal er også videre.

– Vi er fornøyd med å score fem mål og gå videre. Det var også interessant å se flere spillere i aksjon, som ikke har spilt så mye i seriekampene. Utover i andre omgang ble det veldig rotete, men før pause er vi solide, og det siste kvarteret før pause også effektive. Dessverre fikk vi et par skader, men vi får håpe de snart er på beina igjen. Nå ser vi frem til semifinalen, sier trener Tor Martin Hegrenes.
Skjold sine mål ble scoret av: Sander Hettervik 2, Sebastian Nesheim, Vegard Steinsland og Petter Haraldseid.
Målscorere for Tasta var Mama Hamid Mohammed og Gutama Haji.

Madla 3 er klar for semifinale.
Dette er de to siste semifinalene:
Austrått – Hana 3-2
Austrått gikk videre til semifinale i Rogalandscupen etter en herlig 3-2 seier mot Hana. Yngve Hagen scoret på straffen som vi fikk før kampen grunnet divisjonsforskjell. Kenneth Grøtteland økte til 2-0 tidlig i 2. omgang, før Hana kom sterkt tilbake til 2-2. Sju minutter før slutt scoret Velte Høivik vinnermålet etter flott spill og kontant avslutning. det skriver klubben på Facebook.

Storhaug – Sokndal 0-1
Sokndal vant en spennende kamp, hvor hjemmelaget var svært nær scoring.