Malene Sørenes og Falkeid skal ut i en tøff kamp mot Randaberg i kveld. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Malene Sørenes scoret to mål mot Vard. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

– En utrolig herlig sliteseier

Det ble en skikkelig slitekamp i tussmørket mellom Falkeid og Haugar 2. Men denne gangen nektet Falkeid-damene å gi seg, og vant fortjent 2-1.

– Det var utrulig tungt mot slutten, men vi vant. Det er på Haugar 2 vi kjenner fleste spillere og det er aller kjekkest å vinne mot. Og i dag var det vi som var best og vant fortjent synes jeg, sier Malene Sørenes.
Hun la opp til Emma Askeland som sikkert scoret 1-0, før hun selv rundet keeper litt senere i 1. omgang og økte til 2-0.
– 2-0 er litt farlig ledelse og vi kom litt bakpå utover i kampen. De fikk seg et mål, men vi rodde det i land. Det var blytungt å spille på gresset i dag, og jeg tror de fleste var rimelig tomme for krefter etter kampen. Men du verden så kjekt det er å vinne slike kamper, sier Sørenes.
Falkeid leverte en sterk 1. omgang og hadde flere gigantsjanser, men ballen ville ikke i mål.

Olav Askeland har sendt oss følgende rapport. Mer om kampen og flere intervju i papiravisen på torsdag.
Falkeid tok imot Haugar rekruttene til ekte høstkamp. Falkeid startet veldig frisk og Malene Sørenes løp fra alle ned langs høyre kant og serverte ballen til Emma og 1-0 etter 10 min. 2-0 kom etter 20min hvor Malene presset frem ett dårlig tilbakespill og fikk tak i ballen og 2-0. Redusering 2-1 kom på ett selvmål etter innlegg fra siden. Resten av kampen var det mye sjanser til begge lag. 3 poeng smakte veldig godt for Falkeid som fikk sin andre seier over Haugar i år.

Kampfakta

3.div Kvinner
Falkeid IL – Haugar 2-1 (2-1)
Tirsdag 25.september
Tysværvåg gras
1-0 Emma Askeland (10)
2-0 Malene Sørenes (20)
2-1 Selvmål (33)
Tilskuere: 25

Poeng:
3 poeng
Malene Sørenes
2 poeng:
Hannah Telle
1 poeng:
Emma Askeland