Vått, litt mørkt og litt trist. Vard 3 vant 8-2 over Falkeid, mandag. Foto: Asbjørn Bakken

Vard 3 ble for sterke

Topplaget Vard 3 fikk motstand av Falkeid en stund. Så ble det tydeleig forskjell på topp og bunn.

Tysværvåg kunstgress
Falkeid-Vard 3 2-8 (1-4)
Seriekamp 6. div, avd. 4
Dommer Kjetil Eide

Kamputviklingen:
17 min 0-1 Vard 3. Corner stusses i mål. Fin corner og god prestasjon av målskårer.
En jevn åpning, der begge lag har hatt muligheter.

18 min 1-1 Falkeid Jone Våga. Får ballen på kant, drar seg inn i midten og smeller til med venstre over keeper og i mål.

31 min 1-2 Vard 3. Vard ruller opp på høyrekant, Falkeid forsvaret sover et øyeblikk og Vard lurer seg inn i blindsona å scorer fra 5-6 meter.

37 min Stor sjanse til Falkeid. Hermann Mokleiv fra skrått hold på blankt mål, utenfor.

38 min Vard 1-3. Vard kontrer og gjør det kjapt, Falkeidforsvaret henger ikkje med og innlegget settes sikkert i mål.

42 min Vard 1-4. Det rakner hos Falkeid, tar ikkje duellene og i feltet får Vard stå aleine å skåre fra kort hold.

48 min Vard 1-5 Nok ein Vard skåring, etter duell i feltet.

58 min Vard 1-6 Godt spill og fint mål fra Vard. Gjennomspill og skåring fra 12 meter.

62 min Falkeid 2-6 Falkeid med gjennomspill til Hermann Mokleiv, som jobber den i mål.

67 min Vard 2-7 Vard slipper enkelt til i feltet, setter den fint i mål.

80 min Vard 2-8 Rutinerte Vard har vært best og setter inn fortjent sitt 8 mål for kvelden, og det siste for kvelden.

– Falkeid starter kampen bra og inntil 1-2 scoringen kommer var kampen jevn, og det var vanskelig å se at dette var topp mot bunn.
Men derfra og ut var Vard klart best og vant fortjent, kommenterer Asbjørn Bakken i Falkeid IL.