HHK-trener Kristian Kildemand.
HHK-trener Kristian Kildemand.

Jakter seier

Turen til Sørlandet ga ikke poeng, men lørdag skal jakten på årets første seier for HHK skje i Håvikhallen.

– Etter en dårlig helg i Arendal, er vi nå klare til å spille kamp igjen. Arendals-helgen, var skuffende med to tap, men det verste er nok at Mads Møllenberg fikk en alvorlig skade, sier trener Kristian Kildemand.
Nå møter HHK Nærbø 2, et lag det ikke er så mye informasjon om, men har startet sesongen med to tap mot blant annet topplaget Herkules og Kragerø.
Vi ser frem og gleder oss til kampen på lørdag. Vi vet ingenting om Nærbø 2, men vi skal holde fokus på vårt eget spill. Så håper vi der kommer mange folk også i Håvikhallen og støtter oss, sier Kildemand.

2. divisjon, herrer
Haugaland-Nærbø 2
Håvikhallen 15.00, lørdag