Stegaberg/Skjold er suverene seriemestre i 4. divisjon. 15 kamper og 15 seiere. Bak fra venstre: Trond Erland, Malene Kvinnesland, Trine Tollefsen, Ellen Kristine Dyrland Frøland, Johanne Waage Haakul, Lena Litlehamar, Oda Erland, Mia Gabrielle Thorvaldsen, Vilde Skofteland, Ava Skrunes, Ingrid Stokkan og Sigbjørn Tysvær.
Framme fra venstre: Tuva Herland, Gry Øvrebø, Andrine Ubøe, Heidi Stonghaugen, Malene Vierdal, Cecilie Apeland
Stegaberg/Skjold er suverene seriemestre i 4. divisjon. 15 kamper og 15 seiere. Bak fra venstre: Trond Erland, Malene Kvinnesland, Trine Tollefsen, Ellen Kristine Dyrland Frøland, Johanne Waage Haakul, Lena Litlehamar, Oda Erland, Mia Gabrielle Thorvaldsen, Vilde Skofteland, Ava Skrunes, Ingrid Stokkan og Sigbjørn Tysvær.

17-0, og tre i fra 100

Stegaberg/Skjold avsluttet 4. divisjon, som de har holdt på hele sesongen. 17-0 over Kolnes var en maktdemonstrasjon. Nå venter 3. divisjon og samarbeid med Falkeid. Tysvær Bygdeblad gratulerer med en fantastisk sesong og et strålende samarbeid.

Det var aldri spenning om hvem som var best av Stegaberg/Skjold og Kolnes. Sjuerkampen hadde bare et spenningsmoment i sluttminuttene. Ville hjemmelaget nå 100 seriescoringer på 15 kamper. Svaret er nesten. 17 var tre for lite.
Målscorere var:
Andrine Ubøe (1), Oda Erland (1), Mia Thorvaldsen (1), Lena Litlehammer (8), Vilde Skofteland (2), Ava Skrunes (3) og Cecilie Apeland (1)

Følgende var med i troppen i dag pluss trenerne Trond Erland og Sigbjørn Tysvær. Lagleder og støtteapparat er Anett Haraldseid og Anna Hegrenes. Tysvær Bygdeblad vil også takke Barbro Haldorsen Thorvaldsen som har holdt oss oppdatert gjennom sesongen.
1 Oda Erland
4 Andrine Ubøe
6 Ingrid Stokkan
11 Heidi Pedersen Stonghaugen
12 Gry Øvrebø
13 Vilde Trageton Skofteland
14 Malene Vierdal
15 Cecilie Apeland
16 Ellen Kristine Frøland
18 Lena Espeset Litlehamar
20 Ava Skrunes
28 Mia Gabrielle Thorvaldsen

Målscorere var:
Andrine Ubøe (1), Ada Erland (1), Mia Thorvaldsen (1), Lena Litlehammer (8), Vilde Skofteland (2), Ava Skrunes (3) og Cecilie Apeland (1)