Inge Lundervold nyter geletoget.
Inge Lundervold nyter geletoget.

40 år med småbarnstreff i Tysværvåg

Salen i Tysvær Soknehus var pyntet i mange farger med ballonger og vimpler da 90 store og små samlet seg til jubileum forrige søndag. Og jubilanten var Småbarnstreffet. 

Det var bursdagssang og bilder fra starten i 1978. Det vanket blomster til initiativtakere, og etter møtedelen ble Tysværs lengste gele-tog spist opp. Det hadde 45 vogner, og sammen med vaniljesaus gled det lett ned. 90 store og små feiret sammen. Gleddesprederen delte flotte sanger og Kjersti Bjerga hadde andakt.

Gledessprederen delte sine sanger.

Piniataen skal knuses

Et høydepunkt var det på slutten da en Pinata skulle få sine slag til den sprakk og var full av godteri. Gjennom 40 år har førskolebarn og voksne hatt et treff på formiddagstid. Det begynte i Tysværvåg bedehus med Liv Solveig Gjerde og Ingunn Lundervold. Ledere har kommet og gått, det har vært oppturer og nedturer. Og nå er det Irene Jørgensen som er hovedleder.
Hurra for Småbarnstreffet!

Irene Jørgensen takker Liv Solveig Gjerde.