Midt i 1. omgang begynte det å vise at keeper Jomas Skrunes blødde fra albuen. Nå viser det seg at kuttet er langt mer alvorlig. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Midt i 1. omgang begynte det å vise at keeper Jomas Skrunes blødde fra albuen. Nå viser det seg at kuttet er langt mer alvorlig. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Ny nedtur for Skjold: Jomar er ute i minst seks uker

På bildet kan en se at Skjold-keeper Jomar Skrunes blør på venstre albue. Det en ikke visste midtveis i 1. omgangen var at dette holder han borte fra banen i minst seks uker.

– Jeg har pådratt meg en rift i en muskel og har sydd to sting i den. Det i tillegg til de tre stingene som måtte til for å «tette» hullet i albuen. Jeg ble sykemeldt ut denne uken, men legen tippet det kunne gå minst seks uker til jeg var på banen igjen. Skikkelig kjipt dette, for jeg var i en god periode nå, sier Skrunes, som senest for en to kamper siden imponerte stort og spilte til en 9-er på børsen vår.
– Hva var det som skjedde?
– Jeg slengte meg etter ballen på 1-0-målet og da landa jeg rett på metallstolpen av målet på bakken. Den hadde en spiss kant som jeg traff. Spilte videre og så det var litt blod, men tenkte det gikk greit. Så slengte jeg meg to ganger rett før pause, og da begynte jeg å blø ganske mye, hadde nok slått det opp mer da, sier den talentfulle keeperen.
Hvis Skrunes må vente i seks uker, betyr skaden at sesongen er over for keeperen.

Bådsvik tilbake
Litt flaks i uflaksen for Skjold er at Håkon Bådsvik nå er tilbake for fullt. I tillegg har klubben junioren Håvard Spartveit på lur.

Det ser kanskje litt skyldig ut, men et rift i en muskel gjør at Skrunes er ute i minst seks uker.