Vilde Skofteland i aksjon i solo. Imponerende innsats, selv om drillstaven ikke alltid ville samarbeide. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Vilde Skofteland i aksjon i solo. Imponerende innsats, selv om drillstaven ikke alltid ville samarbeide. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Fantastisk drilliade i storhallen

Store og små, nybegynnere og de som har holdt på en stund. Drilling tett på er flott å se på, og slett ikke lite imponerende. Haugalanddrilliaden 2018 er godt i gang, med strålende oppvisning i Steinsvik Arena.

Frakkagjerd Drill var en av mange klubber som inntok sportsdekket med sine drillstaver i dag. Både solo, duett og tropp sto på programmet.
– Dette er en drømmehelg for oss som driver med drill. Vi kan se på de andre og lære av dem, samtidig som vi må være veldig konsentrerte på det vi skal vise frem selv. Det å være i denne store og flotte hallen med så mange på tribunen, er helt fantastisk, sier Tine Sofie Leirvoll og Ada Jensen.
Og det er slett ikke bare-bare å vise det en har trent på, når det er flere hundre på tribunen, og dommerpanelet sitter klar med blokk og blyant.
– Vi ser at det er mye mestring å være med på slike stevner som dette. Utøverne er flinke til å motivere hverandre, og til å støte opp om det går litt galt. For oss er dette er viktig arrangement, også med tanke på NM senere i sesongen, sier Veronica Snare i Frakkagjerd Drill.

Vi har møtt en flott gjeng fra Frakkagjerd (bildet under) som har storkost seg på «Haugalanddrilliaden». Hva de syntes om helga kan du lese om i Bygdebladet på torsdag…

Stevnet fortsetter i morgen, søndag.