Kapteinene Mikal Mæle og Sander Hettervik gjør seg klar til avspark. Foto: Odd-Arne Hettervik

LIVE: Hinna slo Skjold på overtid

Hinna vant i kveld 2-1 over Skjold. Tollak Emil Gismarvik scoret for Skjold. Hjemmelaget avgjorde kampen på overtid. Her er alle resultatene fra i kveld hvor Djerv 1919 klarte å rykke opp etter en høydramatisk kamp for historiebøkene. Rosseland slår følge med Vedavåg ned i 5. divisjon.

Skjold startet med dette laget: 4-2-3-1: Håkon Bådsvik – Marco Passera, Halvor Hansen, Jonas Wergeland, Jonas Staurland – Aleksander Gundersen, Mats Steinsland – Berge Ohm, Tollak E. Gismarvik, Petter Haraldseid – Sander Hettervik.

Vi oppdaterer kampen her:
Ingen av lagene har mer enn prestisje å kjempe for. Da er det mer spenning i resten av kampene:
Hana – Djerv 1919 2-3 SLUTT. Djerv 1919 scoret alle målene på overtid og rykker opp i 3. divisjon
Hundvåg – Kopervik 2-1 SLUTT og Hundvåg berget plassen
Vedavåg – Randaberg 1-1 SLUTT
Åkra – Voll 12-0 SLUTT Åkra blir nummer to. (1-0 Preben Fauskanger, 2-0 Jan Inge Haringstad, 3-0 selvmål, 4-0 Jakob Rasmussen, 5-0 Jakob Rasmussen, 6-0 Preben Fauskanger, 7-0 Preben Fauskanger, 8-0 Preben Fauskanger, 9-0 Daniel Kvalvågnes, 10-0 Preben Fauskanger, 11-0 Jakob Rasmussen, 12-0 Jakob Rasmussen)
Rosseland – FKH 2 1-5 SLUTT og Rosseland rykker ned i 5. divisjon…

Kampstart på Wintershallbanen er 19.00
Dagens dommer er Terje Olsen, Viking FK
Sist lagene møtes 29. juni endte det 2-2. Vegard Steinsland og Berge Ohm var målscorere den gangen i Grinde. Bare Ohm er med denne gangen.
Hinna har slått både Åkra (2-1) og Kopervik (3-1) i løpet av de fire siste kampene. Skjold kommer fra seiere over både Vedavåg, Vidar 2 og den spesielle kampen mot Hana.
Hinna er nummer 4 og Skjold nummer 9 på tabellen. Hinna kan ta igjen FKH 2 og bli nummer 3, mens Skjold med seier i dag og mot Hana kan bli nummer 8.

Hinna – Skjold siste serierunde
0 minutter: Skjold med avspark og motvind i 1. omgang
7 minutter: Det bølger frem og tilbake i vinden på Hinna. Ingen sjanser så langt.
15 minutter: Stillingskrig. Ingen av lagene har klart å skape noe.
16 minutter: Gult kort Skjold: Aleksander Gundersen
20 minutter: Litt mer Hinna nå. Nytter seg godt av medvinden.
26 minutter: MÅL! 0-1 Tollak Emil Gismarvik
Skudd fra cirka 10 meter etter en corner.
40 minutter: 5 min til pause Hinna triller ball uten de store målsjanser
43 minutter: Stor sjanse for hjemmelaget. Skudd like over fra 10 meter.
PAUSE (0-1)
– Taktisk bra gjennomført omgang i motvind. Nå må vi bare fortsette. Viktig å klare å stille om til et muligens nytt kampbilde i medvind, sier Skjold-trener Tor Martin hegrenes etter de første 45 minuttene..
46 minutter: Da har kampens dommer Terje Olsen startet 2. omgang…
47 minutter: MÅL! 1-1 Cairo Ico Nascimento Lima
48 minutter: Nesten for Skjold med en gang. Sander Hettervik med stor sjanse.
52 minutter: Stor sjanse til Hinna etter Aleksander Gundersen mister ballen på midten av banen
57 minutter: Jevnspilt 2. omgang etter scoringen og kjempesjansen
60 minutter: Stor sjanse for Skjold, flott innlegg fra Petter Haraldseid som Berge Ohm setter rett over mål fra 8 meter
65 minutter: Hjemmelaget med et lite press for øyeblikket.
70 minutter: Bytte skjold Petter Haraldseid ut ut Gøran Kallevåg inn
70 minutter: Hektisk og stort tempo nå. Bølger begge veier.
75 minutter: Mats Steinsland byttes ut. Inn Hilberg Nemeth
80 minutter: Hinna står høyt, noe som gir store rom for en løpsvilling Nemeth.
84 minutter: Begge lag vil vinne dette, og det gir rom for de som har krefter igjen. Fem minutter ++ igjen.
85 minutter: Aleksander Gundersen og Berge Ohm ut, inn Ole Johan Skare og Sebastian Nesheim
90 minutter: Stor sjanse til Hinna, kommer alene med Håkon Bådsvik.Håkon redder men blir skadet i duellen og må ut, Håvard Spartveit inn for Håkon
90 minutter: MÅL! 2-1 Mikal Mæle. Kapteinen avgjorde på overtid