Kan det bli mer jubel på Falkeid i kveld? Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg
Kan det bli mer jubel på Falkeid søndag? Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

Årets siste hjemmekamp

Falkeid damene gir seg ikke selv om vi skriver november. Søndag går siste hjemmekamp.

Siste hjemmekamp for sesongen går mot sterke Randaberg som har 5 strake seirer på rad. Vårkampen var meget god av Falkeid (0-2 til FIL) og Falkeid er det eneste laget som har slått Randaberg på sin hjemmebane utenom opprykksklare Viking. Vel møtt alle sammen!

3.div Kvinner
Falkeid- Randaberg
Søndag 4.november
kl 15:00
Tysværvåg Idrettsanlegg

Spillertropp:
Lena Dybdal, Julie Kaltveit, Emma Askeland, Hannah Telle, Solveig Egge, Malene Sørenes, Tomine T Vikre, Lene Telle, Amalie Kvamme, Inger Marie Lien, Ida Aspen, Aina Lotsberg, Elina Strand, Tara S Josdal og Sara Haugan Helland