Malene Sørenes og Falkeid skal ut i en tøff kamp mot Randaberg i kveld. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Malene Sørenes scoret to mål mot Vard. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

Uavgjort i sjanserik kamp

Falkeid spilte 1-1 mot Randaberg i en seriekamp i 3. divisjon i dag.

Falkeid starter også denne gangen i en kompakt 4-5-1 og har kontroll i motvinden. Falkeid var farlige på kontringer og var det beste laget i 1.omg. Etter 10min av 2.omg slår Solveig Egge en flott ball til Malene Sørenes som fra spissen av 16m løfter ballen i motsatt stolpe og i mål! Vakkert!
Dessverre utligner Randaberg på ett billig tildelt frispark rett utenfor 16m. Skuddet går rett i mål og kampen ender 1-1 etter flere store sjanser for begge lag i 2.omg! Flott spill og god innsats av Falkeid-damene. Nå venter Vard borte i siste seriekamp.

Kampfakta

3.div Kvinner
4.nov
Falkeid IL – Randaberg 1-1 (0-0)
Mål FIL: Malene Sørenes
Tilskuere: 60

3 poeng :
Sara Haugan Helland
2 poeng:
Julie Kaltveit
1 poeng :
Solveig Egge