Svært mange benyttet seg av tilbudet og besøkte kinoen i 2018.
Svært mange benyttet seg av tilbudet og besøkte kinoen i 2018.

Ny besøksrekord på den store kinodagen

Den store kinodagen ble en stor suksess i Tysvær på lørdag, med ny besøksrekord.

– 2184 besøkende fordelt på 16 filmer, dette er en økning på hele 49 % fra sist rekord (som var i fjor). Dette er et svært godt resultat for en kino med kun to saler. Faktisk er Tysvær kino på 5.plass nasjonalt når det gjelder snittbesøk per forestilling, konkurransen er stor med større kinoer/byer. I tillegg er vi så høyt oppe som på en 24. plass nasjonalt med totalt besøk. Ikke minst merker vi at publikum skryter av og er fornøyd med våre nye rehabiliterte storsal. I tillegg var det 160 personer på gratis kinofrokost, og det ble full sal med 100 besøkende på filmkonsert med Nils Økland og Munor, som spilte til Ivo Caprinos «Veslefrikk». Det var også flere konkurranser, barnedisko, promotering av filmer som kommer, ansiktsmaling m.m Det ble også ny rekord med forhåndssolgte billetter, og mange av forestillingene i både storsal og litlesal ble utsolgt. Særskilt hyggelig med rekord i jubileumsåret vårt, og viser at Tysvær kino fortsatt er i utvikling, sier kinosjef Øystein Simonsen