– Det har vært en eventyrlig reise for meg, sier Rune Bjerga om showet som kommer til Tysværtunet, fredag.
– Det har vært en eventyrlig reise for meg, sier Rune Bjerga om showet som kommer til Tysværtunet, fredag.

Gleder meg til å komme på glattisen

Fikk du med deg Rune Bjerga på lunsjen i dag. I morgen fredag er det full utfoldelse på scenen i storsalen.

– Dette var fantastisk kjekt. Nå gleder jeg meg skikkelig til i morgen kveld. det blir en annen setting med showet «On ice» i sin helhet. Det begynte so en 40-årskrise i DNB-arena foran 4.700 mennesker, og det avsluttes nå i november. Det har vært en eventyrlig reise for meg, sier Rune Bjerga.
Torsdagens smakebiter i foajeen falt tydelig i god jord, men Bjerga lover et helt annet trøkk i storsalen.
– Jeg kjører fullt program, ingen tvil om det. Det er folkelig humor med ting jeg har opplevd. Og det viser seg at det er mye av det samme som dem i salen har vært gjennom. Egentlig passer det for alle, så jeg kan garantere en lun, morsom og kjekk kveld, sier komikeren fra Stavanger.
– Stand Up holder stand i Norge?
– Ja, det gjør det. Eller Humor Show som jeg liker å kalle det. Mitt mål har hele tiden vært å luke ut det morsomme i hverdagslige ting, og lage en forestilling av det. For meg er det like viktig at 2-3 ler av det som jeg sier, som at flere tusen gjør det. Alle er like viktige.

Showet i Tysværtunet har vært ønsket lokalt lenge, og Bjerga ser frem til å gå på scenen på fredagskvelden.
– Er det bra?
– Hva da?
– Tysvær og en fredagskveld?
– Ja, hvis du vil at folk skal kose seg og le…
– Skriv at jeg gleder meg kjempe mye, for smakebiten i dag ga skikkelig mersmak, avslutter Rune Bjerga.