Hvem var det som rygget eller kjørte i bilen til Silja Havn Skrunes?. Det kan se ut som om det er et hengerfeste som har ødelagt den unge damen sin bil.
Hvem var det som rygget eller kjørte i bilen til Silja Havn Skrunes?. Det kan se ut som om det er et hengerfeste som har ødelagt den unge damen sin bil.

Dunket du borti denne bilen på lørdag?

det var mange som parkerte ved kulturhuset og Aksdal Senter på lørdag. På vei hjem har noen rygget på bilen til Silja Havn Skrunes. – Kan du vær så snill å ta kontakt, ber hun.

– Bilnummeret mitt er SD60933. Det var bLEST arrangement så det var lite parkeringsplasser å finne i området. Bilen min sto midt på parkeringsplassen mellom Tesla ladestasjonene og hovedinngangen til Tysværtunet. Sånn cirka på 3. -4. rad ut mot parkeringen. Nå håper jeg at de som rygget i bilen min tar kontakt med meg, sier Silja Havn Skrunes.