Det blir tøff motstand for Hannah Telle og Solveig Egge i kveld når Viking kommer på besøk. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg
Solveig Egge var en av banens beste da Vard og Falkeid spilte 2-2. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

Uavgjort i siste serierunde

Vard kjempet for å holde seg, Falkeid mest for æren. Da ble det 2-2 i siste serierunde.

Seriekamp 3. Divisjon damer
Vard-Falkeid 2-2 (1-1)
Gymnasbane 5

2 min 0-1 Falkeid Solveig Egge. Corner fra vestre, Hanna Telle slår inn og Solveig vinner hodeduellen. Ballen via stolpen og inn.

15 min 1-1 Vard
Vard får frispark på kanten av 16 meteren. Skuddet er hardt og går over dagens vikar i målet Amalie Kvamme.

55 min 1-2 Malene Sørenes
Flott dragning av Tara Elin Stokknes Josdal, spiller videre til Solveig Egge som slår en perfekt stikkball til Malene Sørenes. Malene runder keeper, men roter litt i avslutningen, og må dra av en ekstra spiller før ballen plasseres i målet.

65 min 2-2 Vard
Klabb og babb i Falkeid forsvaret. Er ikkje nok på i den situasjonen, Vard får avslutte upresset og ballen via tverrlegger og inn i målet.

Vard hadde kniven på strupen, og mest å spille for i dagens kamp. Det var tydelig å se. Vard kjempet og slet, reiv opp spillet til Falkeid jentene og hadde flere farligheter.
Falkeid kom til en del gode muligheter, i tillegg til måla, men manglet det lille ekstra. Mye som ikkje stemte slik det har gjort i det siste, og flere som hadde mye å gå på. Men all ære til Vard som gjorde kampen til en spennende affære. Vard må nok ta den tunge veien ned i 4 divisjon neste sesong.