Foran venstre: Kamilla Rasmussen, Gry Øvrebø, Malene Vierdal, Tiril Kallekodt, Ellen Kristine Frøland, Andrine Ubøe. Bak venstre: Sigbjørn Tysvær, Sakina Zuhab, Tuva Herland, Oda Erland, Cecilie Apeland, Lena Litlehamar, Mia Thorvaldsen, Ava Skrunes, Andrea Selene Stenersen, Ingrid Stokkan, Vilde Skofteland, Johanne Waage Haakull, Trond Helge Erland.  Disse er ikke med på bildet, men er med i gruppen: Elena Simone Stenersen, Kine Kallevåg, Lea Milje, Trine Tollefsen.
Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Foran venstre: Kamilla Rasmussen, Gry Øvrebø, Malene Vierdal, Tiril Kallekodt, Ellen Kristine Frøland, Andrine Ubøe. Bak venstre: Sigbjørn Tysvær, Sakina Zuhab, Tuva Herland, Oda Erland, Cecilie Apeland, Lena Litlehamar, Mia Thorvaldsen, Ava Skrunes, Andrea Selene Stenersen, Ingrid Stokkan, Vilde Skofteland, Johanne Waage Haakull, Trond Helge Erland. Disse er ikke med på bildet, men er med i gruppen: Elena Simone Stenersen, Kine Kallevåg, Lea Milje, Trine Tollefsen.

Høydramatisk KM-finale for Stegaberg/Skjold

Stegaberg/Skjold-damene hadde 3-2 å gå på kveldens møte med Bryne /Frøyland i KM-finalen i 4. divisjon. Men så kom der baklengsmål og problemer med lyset. Alt raknet da det endte med tap 1-2.

Kveldens finale del 2 inneholdt det meste, dessverre med negativt fortegn for Stegaberg/Skjold. For i den aller siste kampen denne sesongen kom det første tapet. Og med to bortemål fra kamp 1 ble det Bryne/Frøyland som er KM-vinnere i 4. divisjon.
Andrine Ubøe scoret for Stegaberg/Skjold.
Trener Trond Helge Erland har sporty sendt oss denne tekstmeldingen fra dagens kamp:
– Me tape 2-1 etter en slitekamp. Kaptein vår må trekke seg rett før kamp start pga akutte magesmerter. Så det ble en dårlig start. Og me lite folk i utgangspunktet, ble det tøft. Bryne2 har ballen mye i første omg, men skaper ikke så mange store muligheter. Me forsvarer oss veldig bra, men sliter med å skape noe.Rett før de scoret ,skaper vi en stor mulighet med bra spill gjennom på kant,innlegg og skudd i stanga og ut. Vi hever oss litt i andre og utligner til 1-1 på corner ved Andrine Ubøe. Men Bryne2 blir for gode i dag og scoret ett mål til. Men vi har gjennomført en fantastisk sesong som jentene skal være fornøyd og stolte. Både jr og A lag