Sigbjørn Tysvær og Trond Helge Erland signerte i kveld papirene som gjør dem til trenere for damesatsingen i Tysvær i 2019. Foto: Bjarne Vierdal
Sigbjørn Tysvær og Trond Helge Erland signerte i kveld papirene som gjør dem til trenere for damesatsingen i Tysvær i 2019. Foto: Bjarne Vierdal

I dag signerte de

Det har vært klart en stund, men i kveld signerte Trond Helge Erland og Sigbjørn Tysvær papirene som gjør at de skal trene damesatsingen i Tysvær i 2019.

Etter at det ble kjent at Falkeid ble med på suksessen Stegaberg/Skjold har det blitt jobbet med at trenerduoen skulle lede laget neste sesong.
– Jeg har sagt ja, og det er bare detaljer som gjenstår, sa Trond Helge Erland til Bygdebladet for kort tid siden.
Da jentene hadde avslutningsfester tidligere denne måneden, så ble de to presentert.
I kveld var det tid for signering av kontrakter.

Laget som i utgangspunktet heter Falkeid/Stegaberg/Skjold skal spille i 3. divisjon.

1 år
Bjarne Vierdal er lagets kontaktperson og har følgende kommentar om kveldens signering:
– Det er en 1års kontrakt, siden perspektivet på et samarbeidslag er et år omgangen. Så får vi se etter 2019 sesongen om veien videre. Det var veldig greit å få dette på plass, nå blir det oppstart for trening igjen fra tirsdag, av og tre ganger i uka fram mot jul på alle våre lokasjoner, sier Vierdal.
– Det var snakk om navnet og at en ville forsøke å få lov til å bruke en forkortelse eller et kallenavn. Vet du noe om det?
– Et samarbeidslag får en ikke lov å forkorte, så det er påmeldt under navnet Falkeid+Skjold+Stegaberg. Men vi i samarbeidsutvalget utfordret spillere og lagledelse om å finne et passende heiarop, som er lett å rope, sier Vierdal.
Olav Askeland sportslig ansvarlig rundt laget.

Glad
– Det var en glede å signere. Det skal bli kjekt å komme igang, og som sagt det starter opp på tirsdag, sier Trond Helge Erland.