Jan Vidar Strømsvold synes det er trist at det ikke kan være fester på klubbhuset, uten at politiet må gripe inn.
Jan Vidar Strømsvold synes det er trist at det ikke kan være fester på klubbhuset, uten at politiet må gripe inn.

– Trist at det skal være slik

Styreleder Jan Vidar Strømsvold i Skjold IL er skuffet over gårsdagens hendelse på Skjoldhuset.

Han ble oppringt av politiet flere ganger og ved 22-tiden var han nedom på klubbhuset og fikk se at politiet hadde avsluttet det som skulle være en kjekk kveld for ungdommer.
– Vi har blitt langt strengere på hvem vi låner ut huset til, og har en aldersgrense på at den ansvarlige må være 30 år. Jeg kjenner ikke til alle detaljene, men slik det har blitt fortalt var det brudd på flere ting som politiet ikke kunne godta. Jeg var personlig nede etter at politiet hadde stengt lokalene og reagerte over at det var svært unge ungdommer som var der. Flere av dem var tydelig beruset. Dette var bare trist og ikke slik det skal være, sier Strømsvold.
– Var dette er fest i Skjold-regi?
– Nei, dette var en fest hvor huset var leid ut til privatpersoner.

Sosiale media
Strømsvold vil ikke spekulere for mye i hva som gikk galt, men liker ikke at vakthold blir nevnt.
– Dette ødelegger også for Skjold IL, for vi vet at slike fester blir spredt på sosiale media. Uansett hvem sin skyld det er, så vil dette få konsekvenser for hvem vi leier ut til i fremtiden. Jeg vil takke politiet for den gode dialogen vi hadde, men det er trist å se tre politibiler i Grinde en fredagskveld. Men heldigvis tar de slikt på alvor, sier Skjold-lederen.