Leiar i Stegaberg, Ole Bugge-Jensen har fått beskjed om at Tysvær kommune vil lage ei heilt ny politisk sak om ny kunstgrasbane på Frakkagjerd.  – Trist, meiner leiaren.
Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Leder i Stegaberg, Ole Bugge-Jensen. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Stegaberg IL er overrasket

Styret i Stegaberg IL fikk i går oppsigelse fra daglig leder i klubben.

Pressemelding fra Stegaberg IL.

Aud Irene har hatt jobben som daglig leder siden 2007, men har til sammen mer 30 år i klubben i ulike verv.
Klubben er i en rivende utvikling på mange områder og det har nok over noe tid vært noe uenighet i veivalg og arbeidsmetoder, mellom daglig leder og hovedstyret. Stegaberg IL er likevel overrasket over at daglig leder velger å si opp sin stilling og beklager dette. Vi setter pris på den jobben som er gjort og er glade for at hun velger å stå i stillingen ut oppsigelsestiden.
Klubben, ved hovedstyret, vil nå begynne en prosess med å få tak i en ny daglig leder. Det ideelle vil være om en har en ny kandidat på plass før Aud Irene gir seg, slik at en kan få overlevert en del av den kunnskapen Aud Irene sitter på, videre til en ny daglig leder.

06.12.2018
Ole Bugge – Jensen
Styreleder
Stegaberg IL