Henrik Hundsnes, Hallvar Djupvik, Aasmund Kaldestad  og Steffen Kjetland Horn imponerte i Tysværtunet. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Henrik Hundsnes, Hallvar Djupvik, Aasmund Kaldestad og Steffen Kjetland Horn imponerte i Tysværtunet. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Tre tenorer, en pianist og en haug med juleslagere

Henrik Hundsnes, Hallvar Djupvik, Aasmund Kaldestad og Steffen Kjetland Horn gikk høyt ut og lovet alle som kom til Tysværtunet god julestemning. Og joda de holdt hva de lovet. På rekke og rad snakket og sang de seg gjennom den ene juleslageren etter den andre.
Publikum i salen humret, klappet og nøt seg gjennom alt mulig fra klassiske sangperler, vi amerikansk jul til det vakreste vakre av julesalmene.
Lite å utsette på energien til kvartetten, selv flere enn undertegnende kunne tenkt seg litt mindre snakk, og litt mer sang.

Men for alt i verden. dette er kvalitet fra første strofe, servert på en stilfull, morsom og ettertenksom måte. Til toner fra «O helga natt» og «Deilig er jorden» gikk cirka 250 fornøyde publikummere hjem. Litt «rikere» og litt mer i julestemning enn når de kom.

Og i sentrum for konserten, selvsagt vår egen Henrik Hundsnes. Hans innsats var vel verdt å få med seg både for familie og venner, og for alle andre.

Mer om konserten og et solid terningkast i papiravisen på torsdag.