Det er stadig mer å juble for i Stegaberg-leiren. I går ble det seier over Rubbestadnes. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg
Stegaberg møter 13 lag i neste års 5. divisjon. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

13 motstandere for Stegaberg

I dag ble puljene for 5. divisjon presentert. Stegaberg møter hele 13 lag til neste år. Også 6. divisjonspuljene er klare.

I fjor måtte det spilles tre kamper mot hvert lag for å få til en serieordning. Det var slett ikke alle som likte den varianten. I år er de blitt hørt og alle lagene i nordfylket er samlet i en pulje (pulje 4).
– Tøff pulje. Nå som alle lokale lagene er puttet i samme avdeling blir det mange tøffe kamper. Avaldsnes, Haugar og Vea vil jeg tro er i toppen neste år. 26 kamper vil bety en laaaang sesong, sier Stegaberg-trener Dag Frode Tønnesen.
Her er alle puljene