Det er moderne og det er på Nappatjørn. Slikt gir respons hos utbygger Norgeshus.
Det er moderne og det er på Nappatjørn. Slikt gir respons hos utbygger Norgeshus.

Responsen lot ikke vente på seg

Da Norgeshus gikk ut med sine planer om hus i rekke og leiligheter på Nappatjørn tok det ikke lang tid før de første var på tråden. – Gledelig med så stor respons, sier Dag Frode Tønnesen.

– Vi var litt spente, men det viste seg heldigvis at det var flere enn oss som ser på Nappatjørn som et spennende sted å etablere seg. Blandingen av hus i rekke og leiligheter, ser også ut til å være en smart løsning for tomten, sier Tønnesen.
De siste dagene har byggefirmaet på Frakkagjerd sendt ut mer konkrete tegninger og papirer til de som har meldt sin interesse.
– I tillegg til det har vi fått innspill på hva folk vil ha. Dette har vi tildels klart å få med, slik at de største boligene vil på cirka 160 kvadrat, mot de 130 vi hadde tenkt. Folk vil ha soverom og boltreplass også i 2019, sier Tønnesen.
– Er dette et tegn på at det løsner litt i boligmarkedet?
– Det har vært en stille periode nå, men dette viser at prosjekter på de rette stedene og til den rette prisen, er det interresse for uansett. Det vi også har kunne tilby er at de som nå har tatt kontakt, får et ekstra tilbud. Det har litt med å kunne ha en garanti for å komme i gang med byggingen raskest mulig, etter at prosjektet får den endelige godkjenningen.
– Og det er?
– Det er så raskt som mulig. Dette er et prosjekt som har fullt fokus hos oss, sier Dag Frode Tønnesen.

Mer om boligbygging kommer i avis nummer 1 i 2019.