Even Gismarvik, Emil Alexander lervik, Oscar Lervik, Alina Lervik og Sigmund Lier tok det følrste spadestikket på den nye hallen. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Even Gismarvik, Emil Alexander lervik, Oscar Lervik, Alina Lervik og Sigmund Lier tok det første spadestikket på den nye hallen. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Et lite spadstikk på en stor dag

Nøyaktig klokken 14.50 i ettermiddag tok en ung kvartett og en ivrig ordfører det første spadestikket for Falkeidhallen. Etterpå var det fest på klubbhuset.

Det var ingen tvil om at både Gro Sørensen (styreleder i hovedstyret), Narve Susort (hallkomiteleder) og ordfører Sigmund Lier var helt enige om at det var med på en historisk hendelse for søre-Tysvær. 25 år etter at kajakkanlegget ble åpnet var de med og tok det første spadestikket på Falkeidhallen.
– Dette er en stor dag for hele klubben og det er en stor ære å ønske dere velkommen. dette er en seier for alle som driver med frivillig arbeid i klubben sa, Gro Sørensen.
– Endelig, endelig er vi i gang med byggingen av hallen. Dette har vært et maratonløp, men vi er fremdeles venner i byggekomiteen og det tar jeg som et godt tegn. Nå skal vi i gang, og neste jul skal vi gå rundt juletreet innendørs på denne tomten, sa Narve Susort.

Gratulerer
Sigmund Lier trekte fram den gode dugnadsånden i klubben og påpekte hvor viktig dette med en idrettshall er for å få bredde i laget.
– Gratulerer til hallkomiteen, til klubben til stor og små i Falkeid. Dette er en historisk dag, og det er kjekt å høre at hallen til 30 millioner kan stå klar neste jul. Slik innsats er noe vi i kommunen heier på, sa Lier.
Mange hadde møtt opp i en isende kald østavind for å være med på spadestikket.

Gro Sørensen ønsket velkommen og sa hun gleder seg voldsomt til hallen er ferdig.

Narve Susort i aksjon på halltomten.