Jan-Tore Hamnøy har verkeleg fått fart på Hamnøy AS. 
Foto: Haakon Nordvik
Jan-Tore Hamnøy har verkeleg fått fart på Hamnøy AS.

Godt å være hodejeger i «LØÅ»

– 2018 har for mange av våre kunder vært et aktivt år med god fart og utvikling. Slik har det også vært for oss i HAMNØY. Vi er takknemlig og glade for den tilliten vi får fra kunder og kandidater, sier Jan Tore Hamnøy etter et godt år i LØÅ.

– I 2018 har vi latt virksomheten vokse fra fire til seks ansatte. På 24 måneder har vi vokst fra en til seks ansatte. Målsetningen har vært å bygge et solid og kompetent rekrutteringsteam. Vi består nå av fem hodejegere og en researcher / markedsfører, både for kunder på Haugalandet og i resten av landet. Satsingen har gjort at vi har blitt en enda mer robust, fleksibel og effektiv samarbeidspartner for våre kunder, noe som har vært avgjørende for den gode utviklingen i oppdrag det siste året, sier Hamnøy.
Og etter et godt år med vekst, ser ikke Hamnøy noen skyer for 2019.
– Vi har forventninger til 2019 – og ser frem til å bli kjent med nye mennesker – både kunder og kandidater. Vi ser frem til å forsterke og videreutvikle samarbeidet med eksisterende kunder og bli kjent med nye kunder. Vi ser frem til å fortsette arbeidet med å hjelpe våre kunder trygt i hamn med avgjørende rekrutteringer. Vår målsetning for 2019 er enkel, men klar: Vi skal bli enda bedre til å levere god rekruttering til enda flere. Vi skal være fremtidsorienterte og klar for å møte de utfordringene som måtte komme, sier Jan Tore Hamnøy.