Folkbandet «Rags & feathers» tok navnet sitt fra Leonard Cohens vakre sang "Suzanne", der tvillingene Kjersti og Rønnaug Tingelstad er «feathers», og Oddbjørn Austevik da blir «rags».
Folkbandet «Rags & feathers» tok navnet sitt fra Leonard Cohens vakre sang "Suzanne", der tvillingene Kjersti og Rønnaug Tingelstad er «feathers», og Oddbjørn Austevik da blir «rags».

Glad i lunsjkonsertene: Her er kjempenyheter

Folkbandet «Rags & feathers» tok navnet sitt fra Leonard Cohens vakre sang «Suzanne», der tvillingene Kjersti og Rønnaug Tingelstad er «feathers», og Oddbjørn Austevik da blir «rags». Vi har gleden av å invitere til eventyrlig vakker lunsj 26. april.

Sent en lørdags kveld ble det tommel opp fra trioen en del fikk med seg da Helge Martin Framnes sang Cohen i Nygaardsalen, med blant andre Anita Helgeland og MUNOR. Nå er det ikke lenge til trioen slipper plate, og vi har vært så «griseheldige» og fått ja til en gratis lunsjkonsert. I april kommer de til foajeen, og spiller for deg.

Rags & Feathers
Bandet startet opp i april 2016 da de tre bestemte seg for å flytte ut av storbyen til hav, vind og ro på Vestlandet. At bandet er ferskt betyr ikke at musikerne er uerfarne. Medlemmene har lang erfaring fra ulike band og prosjekter Rags & Feathers sin musikk er ektefølt og nær, og leter seg frem til hjertet gjennom sjelfull melankoli og med en fengslende kontrast fra tvillingsøstrenes sarte og klare utrykk til Oddbjørns dunkle og rustne stemme.
Ved bruk av gitar, banjo, fiolin og vakre harmonier ønsker musikerne at musikken skaper gjenklang hos lytteren. At den går til hjertet og blir værende der.
Musikken kan beskrives som en miks av mild country, americana, irsk folkemusikk og 70-talls folkrock.

Plate
I løpet av de siste årene har bandet sett nærmere på Leonard Cohens fantastiske musikk. «Rags & feathers» har tolket sine favorittsanger av den Canadiske musikeren og i 2019 slipper de sitt Leonard Cohen tolkningsalbum.

Lunsjkonsertene i Tysværtunet er et samarbeid mellom Tysvær Bygdeblad og Tysværtunet.