Etter hard konkurranse ble det Inez Mikkelsen Lande fra Indre Haugaland Ryttersportklubb som gikk av med seieren.
Etter hard konkurranse ble det Inez Mikkelsen Lande fra Indre Haugaland Ryttersportklubb som gikk av med seieren.

Inez til topps

I helgen arrangerte Indre Haugaland Ryttersportklubb sammen med Nord Karmøy Rideklubb ridestevne med innlagt FERD Rideskolecup.

– Dette er en cup hvor rideskoleryttere over hele landet konkurrerer i dressur og sprang. Den rytteren som har best sammenlagt poeng etter begge dagene går videre til finalen som skal avvikles under Norwegian Horse festival 2019 i Lillestrøm. Etter hard konkurranse ble det Inez Mikkelsen Lande fra Indre Haugaland Ryttersportklubb som gikk av med seieren. Med en flott 1. plass i dressuren lørdag og over 70% i bedømming samt en 3. plass i sprangkonkurransen søndag er hun nå klar for finalen i Februar. Mange i rideklubben kommer til å ta dette som en klubbtur for å heie fram Inez i finalen. Vi gleder oss, sier Laila Nemeth i ryttersportklubben.