Nå skal de sørlandske travkometene Per Vetle Kals (21) og Johan Kringeland Eriksen (24) sette travsporten enda mer på kartet. Foto: Sørlandets Travpark
Nå skal de sørlandske travkometene Per Vetle Kals (21) og Johan Kringeland Eriksen (24) sette travsporten enda mer på kartet. Foto: Sørlandets Travpark

Skal «Snappe» for prinsessen

Kommende mandag får travkometene Per Vetle Kals (21) og tysværbuen Johan Kringeland Eriksen (24) en arbeidsdag litt utenom det vanlige.

I 2018 startet Prinsesse Märtha Louise og tidligere idrettsmanager Geir Kamsvåg opp mediekanalen Hest360. Prinsessen har selv vært på rytterlandslaget og nærer en stor kjærlighet for hestene, og kombinert med nybegynneren og hestepappaen Kamsvåg har de truffet blink med sitt konsept. Aktiviteten i sosiale medier som YouTube, Facebook, Instagram og Snapchat har tatt av langt utenfor hestekretser, og Hest360 har rundt 400.000 visninger på sine produksjoner i løpet av et år.

Nå skal de sørlandske travkometene Per Vetle Kals (21) og Johan Kringeland Eriksen (24) sette travsporten på kartet i regi mediekanalen.
Førstkommende mandag skal de to talentfulle ungguttene nemlig overta Hest360s Snapchat-konto og presentere travsporten for det norske folk.
– Vi gleder oss veldig, sier de to stortalentene nærmest i kor.
Idéer til bilder og videoer ramses opp mens de prater, og at de ser frem til å få vist frem sporten sin er det liten tvil.
– Jeg tror kanskje mange vil bli overrasket over hvor mye jobb vi legger ned i hver enkelt hest, sier Kals.
– Samtidig er jeg opptatt av å få frem at vi har det utrolig gøy i hverdagen, vi har rett og slett verdens beste jobb, tillegger Kringeland Eriksen.
Mandag kan du altså følge med i kulissene på Sørlandets Travpark når Kals og Kringeland Eriksen overtar Hest360s Snapchat-konto for en dag.