Liten og stor møtte opp for å høre «Muddy Young».
Liten og stor møtte opp for å høre «Muddy Young».

Lunsjkonserten: Nær 200 fikk feelgood fra «Muddy Young»

Lunsjkonserten er blitt et begrep i Tysværtunet. Midt på dagen, to unge menn på scenen og nær 200 i foajeen. Ikke rart vi gleder oss til fortsettelsen.

«Muddy Young« leverte feelgood-låter fra både den kommende EP-en og den første som de slapp i fjor sommer. Og vokalist Jan-Otto Eriksen og Jarle Hundsnes leverte så det holdt. Folk trampet takten, senket skuldrene og var med i de 30 minuttene som konserten varte.
– Utrolig kjekt å få komme her og få spille for så mange. Kjempegod lyd av han der lydmannen (Håvard Rasmussen) og lys og greier. Nei dette var helt topp, sier en litt lettet duo.
For de var litt overraskende der de kom ruslende med sine gitarer. Foajeen var nemlig fylt opp med liten og stor.
– Wow. Dette blir tøft, sa de før konserten.
– Wow, dette var helt konge, sa de etterpå.

Musikken ligger i grenselandet mellom gitarbasert pop og rolig countryrock. Det fungerte godt i foajeen tidlig på en fredag.

Treffsted
Selv om mange av de som kom i dag var der for å høre duoen, er det også stadig flere som har funnet seg et populært treffsted.
Nesten en time før konserten var de første på plas. En rask tur i disken i kafeen, så var de på plass på sine faste bord.

Mer er i vente. I februar blir det country med «Howdy», før Andreas Petersson tar turen i mars. I april blir det storfint besøk av trioen «Rags&feathers».
Lunsjkonsertene er et samarbeid mellom Tysvær Bygdeblad og Tysværtunet, samt den alltid positive gjengen i Tysværtunet Kafe & Catering.

Jan-Otto Eriksen og Jarle Hundsnes i «Muddy Young» serverte både nytt og gammelt i lunsjkonserten i dag. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

En fredag i januar. Klokken er 11.45. På scenen to unge menn. I salen nær 200 lyttere i alle aldrer. Fantastisk.

Liten og stor møtte opp for å høre «Muddy Young».

Jan-Otto Eriksen.

Jarle Hundsnes.

Lyd og lys. Håvard Rasmussen.

Fullt hus for «Muddy Young».

Liten og stor møtte opp for å høre «Muddy Young».

Jarle Hundsnes.

Jan-Otto Eriksen.