Henriette Goksøyr og Lasse Staurland fikk etter hvert to gode grupper i årets vintercup. 1. runde spilles før 2. februar. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Henriette Goksøyr og Lasse Staurland fikk etter hvert to gode grupper i årets vintercup. 1. runde spilles før 2. februar. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Macron Vintercup: Stegaberg mot Skjold

I kveld ble puljene for vintercupen satt opp. Stegaberg-Skjold møtes som åpningskamp i pulje 1. Tysvær-damene tar i mot Karmøy-damene i kvinnenes cup.

Det ble tilslutt ti lag i årets Macron Vintercup da Djerv 1919 sitt svært gode juniorlag stiller som lag nummer ti.
Selv om det er skuffende påmelding starter cupen med et lokaloppgjør av den aller beste sorten. Stegaberg tar i mot Skjold på «kunsten» til åpningskamp innen 2. februar.
I dameklassen blir det åpningskamp i Grinde mellom sammenslåingen av Falkeid/Skjold/Stegaberg og Karmøy-laget som har spillere fra hele sør-Karmøy.
– Vi er litt skuffet over at så mange lag nå velger andre måter å spille treningskamper på. det er dessverre en litt vond spiral dette, når de gode lagene trekker seg. Da følger en del andre med i samme rennet. Nå er det Skjold og Trott fra 4. divisjon, og resten av godt 5. divisjonsmerke. Juniorene til Djerv 1919 stiller sporty opp på kort varsel, og kan bli en fin utfordring for de andre lagene, sier Lasse Staurland i Skjold IL.

Dagens trekning av puljene ble slik:
Pulje 1
Skjold
Bremnes
Stegaberg
Djerv 1919 2
Skudenes

Pulje 2
Trott
Rubbestadneset
Avaldsnes
Haugar
Djerv 1919 jr-elite
Åpningskamp her blir Haugar mot Avaldsnes innen 2.2.

nr 1 i pulje 1 møter nummer 2 i pulje 2 i semifinale 1, mens nr 1 i pulje 2 møter nr 2 i pulje 1 i den andre.
Finalen i Grinde går 23. mars.

Damer
Falkeid/Skjold/Stegaberg
Kopervik/Åkra/Vea/Skudenes
Bremnes
Haugar jr-elite (17)
Vard

De to beste møtes i finalen i Grinde.