Jonas Riskanter spilte i 1. omgang og fikk som resten av laget en god gjennomkjøring mot FKH2. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Jonas Riskanter spilte i 1. omgang og fikk som resten av laget en god gjennomkjøring mot FKH2. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Skjold – FKH2: Løp og løp, men tapte 0-3

Det ble lenge en stillingskrig da Skjold og FKH2 møtes til en vinterlig treningskamp i Grinde. FKH var best med ball, og vant fortjent 3-0.

Det ble en kamp preget av mange bytter. 20 Skjold-spillere var i aksjon, og det preget selvsagt kampen.
– Vi skulle ha fokus på press, og bevegelse. Det synes jeg vi tidvis klarte svært bra, spesielt i 1. omgang. Etter ni bytter tar det litt lengre tid før vi er skikkelig på etter pause, men guttene løp mye, og det er jeg fornøyd med. Så fikk de litt lette mål, men de var best med ball så det er fortjent nok, sier Skjold-trener Bjørn Arne Steinsland.
Lenge så det ut som en 0-0-kamp, men scoringer av Hans Jakob Nesheim, Andreas Endresen og Vegard Haugen sørget for et litt flatterende resultat, sett med Tysvær-øyne.
– Vi har hatt fire økter i uka i det siste og det ser en på spillerne. Vi jobber godt. I den omgangen jeg spilte var det mye kjemping og lite sjanser. Greit å få spilt en kamp slik at alle får vist seg litt frem for de nye trenerne, sier keeper Håkon Bådsvik.
– Vi har vært mange på trening og stemningen er god. Dette var noe vi tok litt på sparket, men en fin avkopling er det. Alltid kjekt å møte FKH, smilte en passe fornøyd Bjørn Arne Steinsland.

Litt skader
To som ikke spilte var «årets spiller» Jonas Wergeland og Marco Passera.
– Jeg fikk meg en overtråkk og må ta det med ro noen dager. Var ikke noe alvorlig, så jeg satser på være klar om ikke lenge, sier Passera.
Treningskamper tidlig i januar er nettopp trening. Og det ble en god økt på alle involverte. Det var kanskje det mest positive i en nokså kjedelig kamp i kulda.

Dagens JA-mann: Rektor Morten Salvesen på Straumen skule var på vei hjem fra SU-møte. I Grinde manglet de en assistentdommer og Salvesen utsatte resten av hjemturen med 90 minutter. Respekt.

Sander Hettervik og Bjørn Arne Steinsland legger planer for 2. omgang.

Trenerduoen Bjørn Arne Steinsland og Aleksander Nilsen.