Slik ser det ut på Frakkagjerd akkurat nå. Det er bare å finne frem skiene. Foto: Aud Irene Eikemo
Slik ser det ut på Frakkagjerd akkurat nå. Det er bare å finne frem skiene. Foto: Aud Irene Eikemo

Praktfulle løyper på Frakkagjerd

Snø, kuldegrader og en snøskuter.

– I Stegaberg IL er vi heldige som har en snøscooter og ivrige ildsjeler til å betjene snøscooteren og de kjører opp løyper så snart her er nok snø. Ove Bredal har kjørt opp skiløype rundt friidretts banen her er ikke mindre enn fire oppkjørte løyper og det er kjørt opp skiløype rundt lysløypa. Her kan små og store gå tur hele dagen og på kvelden, sier daglig leder Aud Irene Eikemo.

Hun fortsetter: – For små og store er det kjekt med snø og ikke ofte vi har slikt fint vær og med nok snø til å spenne ski på bena, eller ta med akebrett i akebakken. En kan ta med varm drikke, grille pølse og pinnebrød og skikkelig kose seg sammen. Dette er også god allsidig trening for alle være særidretter. Så håper alle boltrer seg ute i dette flotte været med allsidig og god trening.

Klubben ber folk som går tur ikke gå i de oppkjørte skiløyper, gå utenfor dem.

Har du testet løypene tar vi gjerne i mot bilder. Bruk vår Facebook-side eller [email protected]