Ole Bugge-Jensen ønsker Dag Frode Tønnesen velkommen til markedsavdelingen. Foto: Stegaberg IL
Ole Bugge-Jensen ønsker Dag Frode Tønnesen velkommen til markedsavdelingen. Foto: Stegaberg IL

Klubblegende bli markedssjef

Stegaberg IL har ansatt ny markedssjef. Valget falt på en klubblegende med spisskompentanse.

–Dag Frode Tønnesen har takket ja til å gå inn i markedsstillingen på 30%. Klubben ser frem til å få en dyktig medarbeider med god lokal kjennskap til både bedrifter og klubbens. Vi håper Dag Frode kan være med å gjøre klubben mer profesjonell i vårt arbeid med våre samarbeidpartnere. Stillingen er en prosjektstilling på et år med oppstart 1.feb. Stegaberg takker Norgeshus for å gi han lov til å redusere sin stilling hos dem i denne perioden, skriver Stegaberg IL på sin hjemmeside.