Arne Vigelamd ser etter om at alle er på plass. det tar tid å fylle storsalen. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Arne Vigelamd ser etter om at alle er på plass. det tar tid å fylle storsalen. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Lindesnes Trekkspillklubb: – Hallo Tysvær, er me klar?

Arne Vigeland kikket utover en fullsatt storsal og så at fansen var kommet på plass. To ganger fullt hus før klokken er passert 18 på en fredag. Det er imponerende.

– Det er alltid kjekt å komme hit. Vi har et trofast publikum, og vi har et svært godt forhold til de som jobber her. Kan allerede nå love at vi kommer tilbake ogsåtil neste år, sier kapellmester Vigeland like før salen svinger seg med på «Vigelandsvalsen».
Utenfor gikk CD-salget strålende og folk skrapte på døren og ville inn.
– Det er blitt en festhelg for alle parter dette. To fulle hus her i dag, og to ganger fullt hus i Stavanger i morgen. Vi kjører på med alle våre hits. Tror de aller fleste får med seg «sin» sang på veien hjem i dag, sier Vigeland.

Billettsalget for 2020 var godt i gang da vi forlot salen. Da var stemningen på topp, og allerede på åpningslåten var det dans på scenen og massevis med humor. Ikke rart folk kjører timesvis for å få med seg dette.

Les mer om besøket i papiravisen på torsdag.