Skjermbilde 2019-02-04 kl. 15.03.24

Lyst å prøve deg på håndball?

I morgen kan det bli mye fart og moro i Steinsvik Arena. Da inviterer nemlig Stegaberg til håndballkveld for 1. og 2. klassingene.

– Da vil vi gjerne invitere alle disse barna til en kjekk aktivitetskveld der de får prøve hvor gøy håndball er. Vi må stille et lite krav og det er at alle barna må ha med seg en foresatt. De vil vi informere om tilbudene i klubben med vekt på håndball. Vi starter klokken 17.30, sier Leif Erik Sandslett som er styremedlem i håndballgruppen i klubben.
Han bruker sitt eget lag som markører, for at det skal bli en koselig ettermiddag i storhallen.
– Ungene skal får leke og spille med spillere på klubben sitt 2008-lag. Det er noe de spillerne gleder seg masse til. Så ta på dere treningstøy og joggesko. Det kan være lurt å ha med seg vannflaske siden vi blir litt tørste når vi spiller, oppfordrer Sandslett.