Dag Rønnevik er bekymra for omganget av doping. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Dag Rønnevik. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Sjokkert over «trusemannen»

Da jentene til Tysvær Vektløfterklubb kom hjem med gull etter Vestlandsmesterskapet, fikk de selvsagt fortjent plass i Bygdebladet sine spalter. Det var starten på en trist episode. – De er blitt kontaktet av en som vi tror er «Trusemannen», sier lederen i klubben.

– Flere av våre kvinnelige medlemmer har i dag fått melding fra en anonym som vil kjøpe klær. Han har bruk avisoppslag fra bland annet Tysvær Bygdeblad. Ber om at alle varsler politiet om en kommer borti tilsvarende. Meldingene er begynt nå i kveld. Etter litt googling ser det ut som han kalles trusemannen, sier Dag Rønnevik i vektløfterklubben.

Politiet har opprettet en tipstjeste på Facebook hvor en kan tipse anonymt.
Eller en kan bruke denne linken: https://www.politiet.no/tjenester/tips-politiet/