Helse- og førebyggingssjef Jorid Vea Isdahl og ordførar Sigmund Lier har vore sentrale i arbeidet med å få på plass avtalen.
Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Nåværende helse- og førebyggingssjef Jorid Vea Isdahl, her sammen med ordførar Sigmund Lier har fått jobben med å lede den nye avdelingen som skal ta for seg barn, unge, skole og kultur.

Går for Lunde og Vea Isdahl

Annbjørg Lunde og Jorid Vea Isdahl har fått de nye lederstillingene i Tysvær kommune.

– Vi kan da informere om at Annbjørg Lunde er tilsatt stillingen som kommunalsjef helse og omsorg, og at Jorid Vea Isdahl er tilsatt som kommunalsjef kultur og oppvekst. Navnene på avdelingene kan bli forandret. De tiltrer 1. september, skriver personalsjef Kristin Helle.
Dermed er kabalen til rådmann Sigurd Eikje på plass.
Nå venter arbeid med hva som skal på plass i hver avdeling.
– Ny organisering blir iverksatt 1.september og før den tid skal det gjøres en jobb med hvilke tjenester som skal høre til i de nye resultatområdene. Arbeidstakerorganisasjonene er invitert til å bidra med innspill på dette, og det vil også komme en invitasjon til lederne med ønske om innspel og meninger, heter det videre i meldingen.