Dag Frode Tønnesen fortviler over at det ikke går ann å spille på den vanligvis så flotte gressmatta på Frakkagjerd. Tørken har gjort banen hard som betong. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Dag Frode Tønnesen likte lite å bli kjørt over av Djerv 19191 2. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Tapte 7-2: – Fikk oss en leksjon

Djerv 1919-rekruttene sto frem som et godt lag. Svært godt skal vi tolke Stegaberg-trener Dag Frode Tønnesen. Det endte 7-2 til bylaget.

Macron vintercup: Djerv 1919 2 – Stegaberg 7-2 (3-1)

– Vi hang med cirka 20 minutter i hver omgang. Etter det ble det en leksjon av et meget godt Djerv-lag, som var en fin blanding av rutinerte og mer ferske spillere. Vi hang rett og slett ikke med på deres tempo, og den eneste trøsten jeg ser nå rett etter kampen, er at vi har tapt for et lag som imponerte meg. Spesielt med sitt tempo. Slik de spilte i går hadde de klart seg i 4. divisjon, sier Dag Frode Tønnesen.
Han scoret selv et av målene til Stegaberg. Det andre tok Isak Sirevåg seg av, og dermed har nykommeren scoret i to kamper på rad.
– Var kanskje ike en slik opplevelse veren vi eller Skjold hadde drømt om før mandagens kamp. Men slik er det. Vi fikk prøvd alle spilerene i minst 45 minutter, og John Hettervik fikk sin debut. Ellers var det variabelt over hele banen. Vi er inne i en god treningsperiode med mye folk på trening. Så svart er det ikke, selv om 7-2 er i overkant. Mandag er det en helt annen kamp, det garanterer jeg, sier Tønnesen.

Hektisk
Keeper Morte Mæland var en av de som fikk en travel kveld.
– Personlig så er jeg «happy» med min prestasjon, men så at vi møtte et lag som var mye mer ballsikre enn oss. Det ble en forsvarskamp, og flere av spillerane våre ble slitne av å løpe etter ballen. Men Djerv var et veldig bra lag, sier Mæland.

Målscorere for Djerv 1919: Hafstein Runarsson 3, Øyvind Kirkeleit 3 og Adrian Strand 1