Tysværdamene viste seg fram på hjemmebane i kveld. det ble 5-1-seier. Foto: Olav Askeland

Storseier til «Tysværdamene» etter strålende 2. omgang

Det tok litt tid før damelaget fra Tysvær hentet inn damelaget fra Karmøy sin 1-0-ledelse på grunn av divisjonsforskjellen. Men i 2. omgang var det virkelig divisjonsforskjell og hjemmelaget vant 5-1.

Etter at gjestene tok ledelsen før kampstart på straffe gikk det en god stund før hjemmelaget kom skikkelig inn i kampen. Men etter hvert tok de over banespillet og det var helt ok at Emma Askeland utlignet like før pause.
Etter pause kom det stadig flere og flere meldinger om at det var «Tysværdamene» som kjørte på, og at 4. divisjonslaget fra sør-Karmøy hadde fått nok. Til slutt stod det 5-1.