Bjørn Arne Steinsland og Skjold kan i kveld ryke ut av vintercupen. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Bjørn Arne Steinsland fikk maks igjen for taktikken sin i kveld. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

Har Skjold rotet det til?

Skjold-tapet mot Skudenes kan gjøre at verken Skjold eller for del Stegaberg går videre i Vintercupen.

I kveld kommer juniorlaget til Bremnes på besøk til Grinde. De har tapt sine første kamper, og må slås av Skjold i kveld om det skal være håp om avansem,ent i sin egen vintercup på hjemmelaget.
– Det ser litt stygt ut og tapet mot Skudenes kan koste oss dyrt. men slik er det når en skal teste ut både spillere og formasjoner. Vi hadde sjanser nok til å vinne akkurat den kampen, så det er ingen andre å skylde på. I kveld er vi forberedt på at det kommer et ungt Bremnes-lag til Grinde. Vi må klare oss uten Tollak emil Gismarvik, skade, og Morten Bådsvik (karantene). Håkon Bådsvik fikk seg en smell i hodet mot Stegaberg og er med i troppen. Det blir comeback for Jomas Skrunes i mål i kveld, sier trener Bjørn Arne Steinsland.

Djerv 1919 2 leder gruppen med sine seks poeng, og har en kamp igjen. Den er mot Skudenes i kveld. Uavgjort der gir begge sju poeng og det er samme poengsum som både Skjold og Stegaberg maksimalt kan oppnå. Men så har Skudenes kamp igjen mot Stegaberg. Får de poeng der så er de videre. Djerv 1919 2 har også langt bedre målforskjell enn de to Tysvær-lagene. Skjold må vinne med 13 mål i dag for å utligne det.

Her er Skjold sin tropp:
Jomar Skunes
Håkon Bådsvik
Håvard Spartveit
Petter Steinsland
Håvard Hetland
Gøran Kallevåg
Gabriel Holden
Sondre Bådsvik
Mats Steinsland
Sander Hettervik
Sindre Herland
Stian Steinsland
Daniel Lønning
Berge Ohm
Sebastian Nesheim
Åsmund Håheim
Ole Johan Skare